Bahia

Werkwijze
Landen
Brazilië (218)
Regio's
Bahia (2)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Bahia op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Bahia daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Bahia:

Atlas toppers in Bahia

WK Voetbal Salvador 1 4 Finale

Brazilië Bahia

Na de voor Oranje succesvolle groepsfase start vanaf zaterdag 28 juni de spannende knock-outfase, waarbij Nederland op zondag 29 juni aan zal treden tegen Mexico. Mocht Nederland deze wedstrijd winnen, dan zal

het op zaterdag 5 juli spelen tegen de winnaar van Costa Rica ? Griekenland.  En daar kun jij bij zijn! Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Arena Fonte Nova in Salvador waar Nederland ook al de eerste groepswedstrijd tegen Spanje speelde.

Reisschema: arrangement met 2 nachten verblijf in een middenklasse hotel.

Op 4 juli vertrek je ?s morgens vanaf Amsterdam Schiphol naar Salvador. De vluchtduur bedraagt ongeveer 10 uur. Je komt in de middag (lokale tijd) in Salvador aan. Na de douaneformaliteiten volgt de transfer per touringcar naar het hotel, waar je twee nachten doorbrengt in Salvador of omgeving.

Op 5 juli wordt de transfer naar en van het stadion georganiseerd.

Na de check out, in de ochtend van 6 juli, vertrekt de transferbus naar de luchthaven van Salvador voor een terugvlucht naar Amsterdam Schiphol.

In de vroege ochtend van 7 juli kom je weer aan op Amsterdam Schiphol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

WK Voetbal Spanje ? Nederland

Brazilië Bahia

De aftrap voor Nederland is in het bruisende Salvador. En wat voor een wedstrijd! Waar het avontuur in 2010 voor Nederland eindigde in de finale, begint Nederland nu gelijk aan een spectaculaire

revanche tegen de huidige wereldkampioen. En we hebben wat goed te maken?Tijdens je WK reis naar Brazilië verblijf je in een comfortabel middenklasse hotel met een centrale ligging in Salvador da Bahia.

Reisschema: arrangement met  1 nacht verblijf in een middenklasse hotel
Op 12 juni vertrek je vanaf Amsterdam Schiphol met een rechtstreekse vlucht naar Salvador da Bahia. De vluchtduur bedraagt ongeveer 11 uur. Je komt in de middag (lokale tijd) in Salvador da Bahia aan. Na de douaneformaliteiten volgt de transfer per touringcar naar het hotel, waar je een nacht doorbrengt in Salvador da Bahia of omgeving.

Op 13 juni wordt de transfer naar en van het stadion geregeld. 

Na de wedstrijd, vertrekt de transferbus naar de luchthaven van Salvador da Bahia voor een rechtstreekse terugvlucht naar Amsterdam Schiphol.

Op 14 juni kom je weer aan op Amsterdam Schiphol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen