Een reis naar Brazilië is bij uitstek een spectaculaire vakantie

Werkwijze

Over Brazilië

Brazilië ligt in Zuid-Amerika en is een prachtig vakantieland waar u een heerlijke zomervakantie tegemoet gaat. Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en grenst aan bijna elk land gelegen in Zuid-Amerika. Doordat Brazilië zo groot is heeft het land erg veel te bieden aan verschillende landschappen en bijbehorende vakantie mogelijkheden. De natuur is natuurlijk het bekendste. Duizenden verschillende plantensoorten en vogelsoorten, talloze insecten en vele andere bijzondere en beschermende dieren. Ook het Amazone regenwoud is voor een groot deel in Brazilië te vinden. Daarnaast bestaat Brazilië uit een tropische kuststrook, tropisch regenwoud, beboste savanne en een woestijnachtig gebied. In het noorden vindt u de hoogste berg van Brazilië, de Pico da Neblina.

Maak een avontuurlijke rondreis in Brazilië

Een divers land dus waar u als natuurliefhebber de prachtige natuur kunt bewonderen. Er zijn verschillende natuurparken te bezoeken, zoals het Nationaal Park Serra dos Órgão gelegen in Rio de Janeiro, of Nationaal Park Iguaçu gelegen in Paraná waar prachtige kilometerslange watervallen te bezichtigen zijn. U vindt in de parken uitgebreide flora en fauna die u nergens anders zult tegen komen. Maak mooie wandelingen, bezichtig zeldzame dieren en daarnaast genieten van het heerlijke weer. Boek een individuele of groepsrondreis naar Brazilië, en ga georganiseerd rondreizen door Brazilië. U ziet in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden, prachtige natuurgebieden en leert de vriendelijkheid van de lokale kennen. Maak een avontuurlijke rondreis door Brazilië in uw zomervakantie!

Caribische strandvakantie sferen in Brazilië

In Brazilië bent u ook op de juiste plek voor een heerlijke strandvakantie. Prachtige witte zandstranden waar u kunt genieten van de stralende zon en tevens kunt genieten van activiteiten, zoals snorkelen en diepzeeduiken. Tijdens uw vakantie in Brazilië moet u zeker een bezoek brengen aan de levendige stad Rio de Janeiro. Rio de Janeiro biedt u prachtige stranden, uitbundig carnaval en volop bezienswaardigheden.

Goedkoop naar Brazilië

Dus bent u op zoek naar een avontuurlijke rondreis of vakantie in Brazilië, bekijk dan het grote aanbod reizen naar Brazilië. Bekijk de luxe all inclusive vakanties en last minute reizen en boek uw vakantie naar dit prachtige, indrukwekkende land.

Atlas toppers in Brazilië

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.