Minas Gerais

Werkwijze
Landen
Brazilië (218)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Minas Gerais op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Minas Gerais daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Minas Gerais:

Atlas toppers in Minas Gerais

WK Voetbal Belo Horizonte 1 Finale

Brazilië Minas Gerais

Wat een geweldig begin van Oranje! Winnen van de nu nog wereldkampioen. Zal het dit jaar Nederland weer lukken om te schitteren op de Amsterdamse grachten? Daarvoor moeten zij eerst de 8e

finale spelen. En daar kun jij bij zijn! Als Nederland 2e wordt in de groepsfase spelen zij op 28 juni in Belo Horizonte.

Reisschema: arrangement met 2 nachten verblijf in een middenklasse hotel

Op 27 juni vertrek je in de ochtend vanaf Amsterdam Schiphol met een rechtstreekse vlucht naar Belo Horizonte. De vluchtduur bedraagt ongeveer 13 uur. Je komt in de middag (lokale tijd) in Belo Horizonte aan. Na de douaneformaliteiten volgt de transfer per touringcar naar het hotel, waar je twee nachten doorbrengt in Belo Horizonte of omgeving.

Op 28 juni wordt de transfer naar en van het stadion geregeld. 

Na de check out, in de middag van 29 juni, vertrekt de transferbus naar de luchthaven van Belo Horizonte voor een rechtstreekse terugvlucht naar Amsterdam Schiphol.

De volgende ochtend op 30 juni kom je weer aan op Amsterdam Schiphol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen