Rio de Janeiro

Werkwijze
Landen
Brazilië (218)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Rio de Janeiro op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Rio de Janeiro daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Rio de Janeiro:

Atlas toppers in Rio De Janeiro

Vlucht WK Voetbal Rio De Janeiro Finale

Brazilië Rio de Janeiro

Gaan onze Nederlandse helden geschiedenis schrijven in Rio de Janeiro? Als zij woensdag Argentinië verslaan komen ze in deze wereldstad in de finale te staan. Nemen ze de wereldbeker nu wel mee

naar huis? Dit is je kans om bij dit fantastische moment aanwezig te zijn! Vlucht en vervoer zijn inbegrepen.

In de nacht van 12 op 13 juli:
Vertrek vanaf Schiphol richting Rio de Janeiro, in de loop van de morgen aankomst in Rio de Janeiro.

13 juli: 
Na aankomst transfer naar centrum/stadion. Om 16.00 uur plaatselijke tijd aanvang finale Nederland ? Brazilië/Duitsland. Aansluitend aan de wedstrijd transfer terug naar de luchthaven voor terugvlucht naar Nederland.

14 juli:
In de loop van de maandag terug op Schiphol.

Inclusief
-          Retourvlucht Amsterdam ? Rio de Janeiro
-          Luchthavenbelastingen en andere toeslagen
-          Transfer luchthaven ? stadion en v.v.
-          Sunweb reisbegeleiding

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Kleurrijk Brazilie

Brazilië Rio de Janeiro

Nieuw bij Peter Langhout Reizen: Kleurrijk Braziliƫ! Een zeer indrukwekkende 15-daagse rondreis met als startpunt het bruisende Rio de Janeiro. Verder maakt u kennis met de prachtige gouden stranden, bezoekt u het

koloniale stadje Vitoria, brengen we een bezoek aan Belo Horizonte en het mijnstadje Ouro Preto, Tiradentes en Petropolis en zien we de Finse invloeden terug bij de immigrantenstad Penedo. Bekijk nu met eigen ogen het exotische en fascinerende Braziliƫ en geniet van alles wat dit land u te bieden heeft. Wacht daarom niet lang en profiteer snel van deze nieuw zeer aantrekkelijk geprijsde kleurrijke reis!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen