Rio Grande do Sul

Werkwijze
Landen
Brazilië (218)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Rio Grande do Sul op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Rio Grande do Sul daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Rio Grande do Sul:

Atlas toppers in Rio Grande Do Sul

WK Voetbal Australië Nederland

Brazilië Rio Grande do Sul

Geografisch gezien de 2 meest uit elkaar liggende landen, maar voor 90 minuten staan ze hier direct naast elkaar om te zorgen voor een groot spektakel. Maar ook de speelstad zelf is

bijzonder te noemen, want Porto Alegre is de meest zuidelijke speelstad van Brazilië. Tijdens je WK reis naar Brazilië verblijf je in een prima middenklasse hotel op een centrale ligging in Porto Alegre. Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Reisschema: arrangement met 2 nachten verblijf in een middenklasse hotel
Op 17 juni vertrek je vanaf Amsterdam Schiphol met een rechtstreekse vlucht naar Porto Alegre. De vluchtduur bedraagt ongeveer 13 uur. Je komt in de middag (lokale tijd) in Porto Alegre aan. Na de douaneformaliteiten volgt de transfer per touringcar naar het hotel, waar je twee nachten doorbrengt in Porto Alegre of omgeving.

Op 18 juni wordt de transfer naar en van het stadion geregeld. 

Na de check out, in de ochtend van 19 juni, vertrekt de transferbus naar de luchthaven van Porto Alegre voor de rechtstreekse terugvlucht naar Amsterdam Schiphol.

In de ochtend van 20 juni kom je weer aan op Amsterdam Schiphol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen