Samp227o Paulo

Werkwijze
Landen
Brazilië (218)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Samp227o Paulo op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Samp227o Paulo daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Samp227o Paulo:

Atlas toppers in Samp227o Paulo

WK Voetbal São Paulo 1 2 Finale

Brazilië Samp227o Paulo

Het begint nu wel heel erg spannend worden! Nederland speelt op zaterdag 5 juli de kwartfinale van het WK in Brazilië tegen Costa Rica. Mocht Nederland deze wedstrijd winnen, dan zal het

op woensdag 9 juli de halve finale spelen in São Paulo. Gaat het een wedstijd worden tegen het grote Argentinië, of spelen we tegen de Rode Duivels van onze zuiderburen? Deze super spannende wedstrijd wordt gespeeld in de Arena de São Paulo, waar Nederland ook al de derde groepswedstrijd tegen Chili speelde. Als we hier weer hetzelfde resultaat weten te behalen, zijn we direct geplaatst voor de grote finale!

Reisschema: arrangement met 2 nachten verblijf in een middenklasse hotel.

Op 8 juli juni vertrek je ?s morgens vanaf Amsterdam Schiphol naar São Paulo. De vluchtduur bedraagt ongeveer 12 uur. Je komt in de middag (lokale tijd) in São Paulo aan. Na de douaneformaliteiten volgt de transfer per touringcar naar het hotel, waar je twee nachten doorbrengt in São Paulo of omgeving.

Op 9 juli wordt de transfer naar en van het stadion georganiseerd.

Na de check out, in de ochtend van 10 juli, vertrekt de transferbus naar de luchthaven van São Paulo voor een terugvlucht naar Amsterdam Schiphol.

In de vroege ochtend van 11 juli kom je weer aan op Amsterdam Schiphol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

WK Voetbal Nederland Chili

Brazilië Samp227o Paulo

Het swingende Sao Paulo is het decor van de laatste groepswedstrijd van de poulefase. Gaan we door en wie gaat onze tegenstander worden in de achtste finales? Na deze wedstrijd tegen Chili

is de wereldbeker wellicht weer een stukje dichterbij voor Oranje?Tijdens je WK reis naar Brazilië verblijf je in een middenklasse hotel op een centrale ligging in São Paulo. Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Reisschema: arrangement met 2 nachten verblijf in een middenklasse hotel
Op 22 juni vertrek je vanaf Amsterdam Schiphol met een vlucht naar São Paulo. De vluchtduur bedraagt ongeveer 14 uur. Je komt in de middag (lokale tijd) in São Paulo aan. Na de douaneformaliteiten volgt de transfer per touringcar naar het hotel, waar je twee nachten doorbrengt in São Paulo of omgeving.

Op 23 juni wordt de transfer naar en van het stadion geregeld. 

Na de check out, in de ochtend van 24 juni, vertrekt de transferbus naar de luchthaven van São Paulo voor de terugvlucht naar Amsterdam Schiphol.

In de ochtend van 25 juni kom je weer aan op Amsterdam Schiphol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen