Hinterriss

Werkwijze
Landen
Oostenrijk (2010)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Hinterriss op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Hinterriss daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Hinterriss:

Atlas toppers in Hinterriss

Zur Post

Oostenrijk Hinterriss

Op en top Oostenrijkse gezelligheid en gastvrijheid vindt u in Hotel Zur Post*** in het gezellige dorpje Hinterriss. De nette kamers zijn voor u gereserveerd en het welkomstdrankje staat al voor u

klaar. Een aangenaam verblijf in het hotel is uiteraard een belangrijk aspect van uw vakantie, maar daarnaast staan er natuurlijk bijzondere excursies naar de mooie langlaufgebieden in de omgeving, te maken in het gebied van Karwendel. Tevens kunt u de 'SILBERcard’ aanvragen bij het hotel waarmee u ter plekke gratis aan diverse excursies mee kunt doen. Alvast veel langlaufplezier!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen