Mieming

Werkwijze
Landen
Oostenrijk (2010)
Regio's
Mieming (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Mieming op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Mieming daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Mieming:

Atlas toppers in Mieming

Hotel Stern

Oostenrijk Mieming

Nieuw in ons programma! een ontspannende winteractief vakantie naar het zonnige Mieminger Plateau. Het is een gebied vol "Winterzauber" zoals de Oostenrijkers het zelf zeggen. Dit op zo'n 1000 meter hoogte gelegen

en daardoor zeer zonnige plateau waar met name wandelaars en langlaufers aan hun trekken komen. En we hebben in overleg met de plaatselijke VVV speciaal aan sportieve 50 plussers gedacht. En met name aan diegenen die op latere leeftijd met de geneugten van de wintersport kennis willen maken maar die dat niet in een skiklas vol jongeren willen gaan doen. Wij hebben daarom besloten voor deze speciale reis waarin U met leeftijdsgenoten op een ontspannende en gezellige manieren het ski- en langlaufvak onder de knie gaat krijgen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen