Munster

Werkwijze
Landen
Oostenrijk (2010)
Regio's
Munster (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Munster op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Munster daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Munster:

Atlas toppers in Munster

Gasthof Astner

Oostenrijk Munster

Geniet van een heerlijke vakantie met de hele familie in het idyllische dorp van M√ľnster. Gelegen aan een rustige bosrand waar u zich direct verweven voelt met de natuur, vindt u Gasthof

Astner***, een authentiek Tirols gasthuis. Het Gasthof heeft een totaal van 30 kamers en biedt haar gasten een receptie, bar en eetzalen en lounges. Op zonnige dagen is er een zonneterras en tegen een vergoeding kunt u zich lekker ontspannen in de sauna. Tevens heeft dit gasthuis aantrekkelijke kinderkortingen! Tevens ontvangt u bij de boeking gratis de Alpbachtal Card die u tijdens uw vakantie veel geld zal besparen. (meer info onder button accommodatie)!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen