Verenigde Staten: rijke geschiedenis, kunst, cultuur en gevarieerde landschappen!

Werkwijze
Plaatsen

Over Verenigde Staten

De Verenigde Staten, oftewel Amerika, het land waarin alles mogelijk is. En al helemaal op reisgebied! Hier ziet u de wereld in het klein: woestijnen, bossen, moerassen en een prachtige omgeving waar u uren kunt rijden, zonder dat u iemand tegenkomt. Om nog niet te spreken van de bruisende steden New York, Las Vegas of Chicago. Zomervakantie Atlas zoekt de beste vakantieaanbiedingen voor u uit, zodat u kunt genieten van een heerlijke zomervakantie in de VS, ofwel de Verenigde Staten!

Stedentrip New York, Las Vegas & Chigago

New York, oftewel `the city that never sleeps`! New York staat bekend als de meest bruisendste stad ter wereld, deze stad is altijd in beweging en is vol energie. Winkelliefhebbers komen aan hun trekken in de winkelgebieden China Town, Soho en Greenwich Village. Waag een gokje in het gekke Last Vegas. Alles staat hier in het teken van amusement, gokken en shows. Daarnaast zul je je ogen uitkijken naar de meest bijzondere hotels. Chigago is niet zo toeristisch als de steden New York en Chigago. Dit is onterecht want op het gebied van activiteiten heeft Chigago net zo veel te bieden aan de toeristen. In deze stad staat alles in het teken van muziek; jazz, gospel, rock, blues, house en nog veel meer. Proef de lokale producten Chicago hotdog en de Chicago-style pizza.

Georganiseerde en individuele Rondreizen door Amerika

Tijdens uw vakantie in Amerika kunt u een rondreis maken door enkele van de vijftig deelstaten. Bijvoorbeeld een rondreis maken door West-Amerika, Oost-Amerika of Zuid-Amerika.Zo kunt u een stedentrip naar Hollywood, LA of New York maken, maar ook een strandvakantie houden aan de oost-kust en west-kust van Amerika is mogelijk. Heerlijk relaxen op de stranden van Miami Beach, Hawaii of Californië. Wilt u de Grand Canyon zien of met de kinderen naar Walt Disney World Orlando in Florida? Of wilt u liever skiën in het westen van de Verenigde Staten? In de VS is alles mogelijk. Maak tijdens uw zomervakantie in de VS dus optimaal gebruik van de mogelijkheden die ze u bieden!

Reizen naar en in Amerika

De Verenigde Staten zijn gemakkelijk te bereiken als vliegvakantie. Het kan dat wij uw vliegreis en verblijf in de VS verzorgen, maar een georganiseerde rondreis is mogelijk. In de VS kunt u op vele manieren reizen. Als u zelf wilt rondreizen door de Verenigde Staten, dan kunt u het beste een auto huren of een camper huren, die u in ieder stad weer kunt omruilen voor een andere. Een fly dive in Amerika is de ideale manier om dit land van de onbegrensde mogelijkheden te ontdekken! Amerika heeft het meest uitgebreide netwerk van wegen en luchthavens en daarom kan iedereen tijdens de rondreis zijn of haar weg eenvoudig vinden. Wij reserveren uw vliegreis en de rondreis waarbij het verblijf voor u geregeld is. In een camper of huurauto gaat u op eigen gelegenheid een rondreis door Amerika maken!

Vakantie en rondreis aanbiedingen

In Amerika kunt u verblijven in een luxe hotel of appartement, maar u kunt ook met uw camper op een camping verblijven. Afhankelijk van uw budget, zal Zomervakantie Atlas een vakantie in Amerika selecteren voor u. Ook kunt u aangeven wat uw wensen zijn omtrent het appartement, hotel of vakantiehuis in de VS. Wilt u bijvoorbeeld een vakantiehuis in de natuur, of wilt u liever midden in het centrum van één van de fascinerende steden in Amerika verblijven? Vergelijk alle aanbiedingen van stedentrips, fly drives, zomervakanties en rondreizen in de Verenigde Staten en boek snel!

Atlas toppers in Verenigde Staten

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.