Los Angeles

Werkwijze
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Los Angeles op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Los Angeles daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Los Angeles:

Atlas toppers in Los Angeles

Fly Drive Los Angeles+Westkust

Verenigde Staten Los Angeles

Voor een spotprijs naar Amerika met deze Fly Drive! Dat kunnen we wel stellen bij deze machtig mooie en wel heel betaalbare aanbieding van Peter Langhout Reizen. In speciale samenwerking met United Airlines,

een van de betere luchtvaartmaatschappijen ter wereld en gebruik makend van de lage dollarstand, kunnen we U deze aanbieding doen. En we durven daarbij te stellen dat U wellicht nooit meer goedkoper naar Amerika kan. Want voor al 599 is inbegrepen: de vliegreis van Amsterdam naar Los Angeles en terug (met overstap in Washington) per lijndienst , brandstoftoeslagen en alle taxen (waarde ca 250 euro pp!) , de huur gedurende 2 weken van een middenklasse 4 deurs auto met airco, automaat, radio/cd speler etc en inclusief alle kilometers en verzekeringen en tot slot het hotels bij aankomst in Los Angeles. Amerika en met name het zuidwesten zijn ideaal om met de eigen auto rond te rijden. Het aantal bezienswaardigheden is enorm met talloze leuke (wild west) stadjes en een verpletterend mooie natuur. De wegen zijn ruim en breed en…….over het algemeen heerlijk rustig. Buiten Los Angeles zijn er geen files. Sterker nog: soms kom je bijna niets tegen en geniet je in alle rust van de omgeving. De benzine is er supergoedkoop en kost omgerekend ongeveer 50 eurocenten per liter. Daar kun je je tank nog eens voor volgooien. Hotels en motels zijn er in overvloed en je hoeft eigenlijk nergens vooraf te reserveren. Een prima kamer heb je al voor pakweg 60 a 70 dollar (in euro’s niet meer dan 40 a 50 euro) en daar kun je over het algemeen tot 4 personen in slapen! Eten en drinken? Dat kost ook erg weinig. Een stevig ontbijt heb je voor 10 dollar (7 euro) en daarvoor kun je ook lunchen. En een hoofdmenu voor het diner volstaat voor de meeste mensen al. Want voor 10 a 12 dollar heb je een hoofdgerecht en de porties zijn enorm (bestel altijd “ small” of “middle” en nooit “large” want dat krijg je niet op.) U bent dus heerlijk vrij om Uw eigen plan te trekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rondreis USA The Western Highlights

Verenigde Staten Los Angeles

Indrukwekkende rondreis door het mooiste gedeelte van de USA. Bijzonder is ook de reissom voor deze reis die uniek is op de Nederlandse markt! De reis begint en eindigt in bijzonder

Los Angeles (de Engelenstad) en is feitelijk een grote aaneenschakeling van bijzondere hoogtepunten. Deze schitterende rondreis brengt u naar het mooiste gedeelte van Noord-Amerika met een juiste mix van cultuur en natuur. Met name wat betreft dat laatste kijkt u uw ogen uit, wat denkt u van het onvoorstelbare natuurschoon van het Zion National Park en Bryce Canyon met hun bizarre rode rotsformaties. Geniet van het adembenemende uitzicht in en over de Grand Canyon en de vreemde bomen in Joshua National Park. Tot slot maakt u nog kennis met Las Vegas en Los Angeles met de befaamde wijken als Hollywood, Beverly Hills en Rodeo Drive. Werkelijk een prachtige reis. Leest u er de dagbeschrijving maar op na!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen