Saas Grund

Werkwijze
Landen
Zwitserland (360)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Saas Grund op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Saas Grund daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Saas Grund:

Atlas toppers in Saas Grund

Bergheimat Und Moonlight

Zwitserland Saas Grund

Prachtige vergezichten, eeuwig besneeuwde bergtoppen, lieflijke dorpjes en mooie bergmeren. Maak kennis met het indrukwekkende Alpenlandschap en het milde klimaat van het Zwitserse kanton Wallis. Op deze busreis naar het gezellige Saas

Grund bezoekt u de mooiste plekjes van dit berggebied en brengen we een bezoek aan de internationale stad Lausanne en het Italiaanse Lago Maggiore. Ook gaat u per treintje naar het gezellige Zermatt, waar u kunt wandelen en winkelen in de schaduw van de machtige Matterhorn. Werkelijk een schitterende reis in het mooie Zwitserland!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Du Parc

Zwitserland Saas Grund

De Zwitserse Alpen zijn een prachtig gebied voor mooie excursies per bus, maar zeker ook per trein. Tijdens deze kerstreis beleeft u één van de de mooiste treinreizen ter wereld met de

Glacier Express! Maar we beleven ook een stukje van de Mont Blanc Express. Geniet van de schitterende uitzichten op de Alpenreuzen. Bovendien brengen we een bezoek aan Zermatt en Chamonix, waarvandaan u de imposante Matterhorn en de Mont Blanc kunt bewonderen. Een bezoek aan de kerstmarkt in München en een wijnproeverij maken de reis compleet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen