Zwitserland; voor zowel een wintersport vakantie als zomervakantie

Werkwijze
Landen
Zwitserland (360)
Plaatsen

Over Zwitserland

Zwitserland is natuurlijk een bekende wintersport bestemming, maar ook in de zomermaanden is Zwitserland een prachtige vakantiebestemming. In Zwitserland is zeer veel natuur te vinden waarin het prachtig vertoeven is. Heerlijke wandelingen maken door de bergen, genieten van het uitzicht en de mooie omgeving. Naast lange wandelingen maken kunt u voor meer actieve activiteiten kiezen. Wat dacht u van mountainbiken, kanoën of bergbeklimmen? In de Alpen bestaan flinke hoogteverschillen en er lopen mooie beekjes door de bergen. Een ideale uitdaging voor de sportievelingen onder ons. Ook kunt u zeiltochten maken op een van de vele bergmeren die Zwitserland rijk is. Na een sportief dagje kunt u heerlijk relaxen op een terrasje aan een van deze meren. Bekende meren zijn oa het meer van Genève of het Bodenmeer.

Maak een cultureel stedentripje naar Bern

Een vakantie in Zwitserland biedt meer dan alleen een prachtige natuur. Zwitserland is vergeven van de mooie architectuur. Bern is een bijzondere stad in Zwitserland waar vooral de oude binnenstad veel indruk zal maken. U vindt hier de hoogste kerktoren van het land, de Münstertoren. Omdat Zwitserland omringd is door verschillende landen zijn er verschillende invloeden van buitenaf waar te nemen. De volkscultuur is in elk deel van Zwitserland weer anders en er worden wel 4 officiële talen gesproken: het Duits, het Frans, het Italiaans en Reto-Romaans. Door deze verschillen kunt u ook op culinair gebied genieten van enorm veel diversiteit.

Hotel, vakantiehuis of Chalet?

U bepaalt het zelf! Wilt u op vakantie naar Zwitserland? Er zijn vele vakantiehuizen, chalets en campings in Zwitserland waar u met uw hele familie of vriendengroep kunt verblijven. Of bent u op zoek naar een luxe hotel in Zwitserland? Wij hebben voor u een groot aanbod van hotels verzameld, zodat uw zomervakantie in Zwitserland geheel naar uw wens kan gebeuren. Of u nu wilt kamperen in Zwitserland of wilt overnachten in een hotel. Bekijk ons voordelige aanbod en boek uw vakantie naar het natuurrijke Zwitserland.

Atlas toppers in Zwitserland

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.