Scuol

Werkwijze
Landen
Zwitserland (360)
Regio's
Scuol (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Scuol op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Scuol daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Scuol:

Atlas toppers in Scuol

Bellaval

Zwitserland Scuol

In de zomer geniet Scuol vooral bekendheid vanwege het in 1993 geopende gezondheids- en recreatiebad „Engadin Bad Scuol“. In het Bogn Engiadina bevindt zich een waar wellnessparadijs met baden, sauna's en een

Romeins-Iers bad. Vlakbij Scuol kunnen bezoekers bovendien heerlijk wandelen in het Nationale Park. Het park heeft een oppervlakte van 170 km2 en is hiermee het grootste beschermde nationale park van Zwitserland. De omgeving leent zich uitstekend voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en golfen. De gezellige kamers van dit drie-sterren hotel zijn onlangs gerenoveerd en zal u elke vorm van comfort bieden. De kamers zijn voorzien van badkamer met toillet, een t.v. en telefoon. Verder vindt u in het hotel de nieuwe en indrukwekkende Wellness-Oase met zwembad / bubbelbad, een stoombad en sauna. Genieten van een heerlijke massage? Ook dat verzorgt het hotel voor u! Ook zijn er in hotel bellaval een restaurant, bar, snackbar aanwezig. Geniet van de prachtige lounge met open haard en proef lokale specialiteiten in ons rustiek restaurant. Het hotel is slechts enkele stappen verwijderd van de gondel die u naar een prachtig uitzicht brengt. Tip: ga een keer kaasfondueen in de wijnkelder van het hotel . Dit is een van de beste locaties voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Direct grenzend aan de bergbaan met een zonnige tuin en terras.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen