Sedrun

Werkwijze
Landen
Zwitserland (360)
Regio's
Sedrun (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Sedrun op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Sedrun daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Sedrun:

Atlas toppers in Sedrun

La Cruna

Zwitserland Sedrun

De rustige Bündner vakantieregio Disentis/Sedrun ligt in het bovenste Voorrijndal van Surselva. Karakteristiek voor de regio zijn vooral het grote benedictijnenklooster Disentis evenals de oorsprong van de Rijn bij het idyllische Tomameer

waar u echt goud kunt gaan zoeken. De naar de Andermatt aan de voet van de Gotthard leidende Oberalppas is een ideaal uitgangspunt voor tochten te voet of op de mountainbike. Iets over het idyllische Tomameer, dat onder de belangrijke bronrivieren van de Voorrijn als de officiële bron geldt. Hier begint de Rijnroute van "Fietsland Zwitserland". Boek nu deze 8-daagse reis naar het prachtige Sedrun met verblijf in het 3-sterren Sporthotel La Cruna. Geniet van de schitterende natuur of maak gebruik van één van de vele mogelijkheden op sportgebied, zoals mountainbiken en golfen. Uw verblijf is inclusief dagelijks ontbijt en diner en gebruik van het wellnessgedeelte met o.a. sauna, stoombad, rust- en fitnessruimte.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen